Mysli med pollen

Mysli med pollen


75 g hasselnødder

75 g mandler                      hakkes groft og blandes i en skål med

225 g grovvalsede havregryn

30 g hørfrø

40 g sesamfrø

60 g solsikkekerner

½ tsk kanel

1 tsk stødt kardemomme

2 teske vaniljesukker          fordeles på en bageplade med bagepapir.      

3 spsk dansk honning*    fordeles jævnt ud over de tørre ingredienser.

 

Pladen sættes i en kold ovn og varmes i ca. ½ time* på 150 grader varmluft. Når Myslien kommer ud af ovnen, hældes den tilbage i skålen. Imens den køler af røres der et par gange rundt i myslien i de første 5 – 7 minutter. Når myslien er afkølet kommes


20 tørret dansk pollen

75 g rosiner og

80 g tørrede dadler/abrioser i og myslien kommes i en lufttæt beholder.

 

Tips:  *) Kom de 3 spsk honning i en kop eller skål og varm den op i en mikroovn ved 600 watt i 1 min. Nu er honning tyndtfyldende og kan nemt fordeles i en tynd stråler ud over myslien.


Myslien skal kun have 25 min i min supernye ovn.