Mysli med pollen

Mysli med pollen


75 g hasselnødder

75 g mandler                      hakkes groft og blandes i en skål med

175 g grovvalsede havregryn

30 g hørfrø

40 g sesamfrø

60 g solsikkekerner

½ tsk kanel

½ tsk stødt kardemomme

1 teske vaniljesukker          fordeles på en bageplade med bagepapir.      

4 spsk flydende honning*    fordeles jævnt ud over de tørre ingredienser.

 

Pladen sættes i en kold ovn og varmes i ca. ½ time på 150 grader varmluft. Når Myslien kommer ud af ovnen, hældes den tilbage i skålen. Imens den køler af røres der et par gange rundt i myslien i de første 5 – 7 minutter. Når myslien er afkølet kommes


20 tørret dansk pollen

60 g rosiner og

60 g tørrede dadler            i og myslien kommes i en lufttæt beholder.

 

Tips:  *) Er din honning fast, kan du smelte de 4 spsk i microovnen ved lav energi. Start med 1 min.

Ellers kan man komme alle slags tørret frugt i myslien, når den er kold.

Myslien skal kun have 25 min i min supernye ovn.