75 g hasselnødder
75 g mandler hakkes groft og blandes i en skål med
225 g grovvalsede havregryn
30 g hørfrø
40 g sesamfrø
60 g solsikkekerner
½ tsk kanel
1 tsk stødt kardemomme
2 teske vaniljesukker fordeles på en bageplade med bagepapir.
3 spsk dansk honning* fordeles jævnt ud over de tørre ingredienser.
Pladen sættes i en kold ovn og varmes i ca. ½ time* på 150 grader varmluft. Når Myslien kommer ud af ovnen, hældes den tilbage i skålen. Imens den køler af røres der et par gange rundt i myslien i de første 5 – 7 minutter. Når myslien er afkølet kommes
20 tørret dansk pollen
75 g rosiner og
80 g tørrede dadler/abrioser i og myslien kommes i en lufttæt beholder.
Tips: *) Kom de 3 spsk honning i en kop eller skål og varm den op i en mikroovn ved 600 watt i 1 min. Nu er honning tyndtfyldende og kan nemt fordeles i en tynd stråler ud over myslien.
Myslien skal kun have 25 min i min supernye ovn.