75 g hasselnødder
75 g mandler hakkes groft og blandes i en skål med
175 g grovvalsede havregryn
30 g hørfrø
40 g sesamfrø
60 g solsikkekerner
½ tsk kanel
½ tsk stødt kardemomme
1 teske vaniljesukker fordeles på en bageplade med bagepapir.
4 spsk flydende honning* fordeles jævnt ud over de tørre ingredienser.
Pladen sættes i en kold ovn og varmes i ca. ½ time på 150 grader varmluft. Når Myslien kommer ud af ovnen, hældes den tilbage i skålen. Imens den køler af røres der et par gange rundt i myslien i de første 5 – 7 minutter. Når myslien er afkølet kommes
20 tørret dansk pollen
60 g rosiner og
60 g tørrede dadler i og myslien kommes i en lufttæt beholder.
Tips: *) Er din honning fast, kan du smelte de 4 spsk i microovnen ved lav energi. Start med 1 min.
Ellers kan man komme alle slags tørret frugt i myslien, når den er kold.
Myslien skal kun have 25 min i min supernye ovn.
Copyright © All Rights Reserved by Germuth