Honningkage med lakrids

Honningkage med lakrids


250 g smør blødgøres i mikroovnen fx 250 w i 1½ min.

500 g honning - er honningen iKKE flydende gøre det mikrooven fx       250 watt i 2 min. Smør og honning røres sammen med

3 spsk engelsk lakridspulver til en ensartet masse. Rør

3 æg                      i.

1½ tsk. bagepulver iblandes

300 g hvedemel som si i dejen. Dejen er forholdsvis blød.

Dejen kommes i en braddepande (22 x 35cm) som er foret med agepapir. Bages i ½ time i 175 grader midt i ovnen.

Tjek med en strikkepind om den er gennembagt.


Det er en meget hurigt kage at bage. Husk at alle honningkager smager bedst dagen efter de er bagt.




Kagen smager af både honning og lakrids.

Kagen kan sagtens holde sig en uges tid i en plastikpose i køkkenskabet.


Copyright © All Rights Reserved by Germuth